Onmiddellijk bellen, sms’en en surfen in de USA met de prepaid simkaart van USA SIM

Je vertrekt binnenkort naar Amerika en wil graag bereikbaar blijven? Dan is de prepaid simkaart van USA SIM de ideale oplossing.

Met de prepaid USA SIM en USA eSIM ben je op 1,2,3 bereikbaar om te bellen, sms’en en surfen in de Verenigde Staten. Je hebt geen extra kosten achteraf & kan je bellen, sms’en en surfen zoveel je wil in de VS en naar Nederland of België.

N
Prepaid: geen extra kosten achteraf
N

Direct bereikbaar na aankomst in de VS

N

Kies zelf de bundel die het beste bij je past

N

Meer dan 20 jaar ervaring in telecom

Al onze USA prepaid simkaarten zijn nu ook beschikbaar als eSIM

Bij een eSIM of virtuele kaart heb je, in tegenstelling tot de klassieke prepaid simkaart, geen fysieke simkaart meer nodig wanneer je van provider verandert. Je bent meteen bereikbaar en hoeft niet te wachten op levering, ideaal voor tijdens het reizen dus. Daarom zijn al onze prepaid simkaarten voor de VS ook beschikbaar als eSIM.

KLIK VOOR MEER INFO
OVER DE USA eSIM

Kies je USA SIM bundel

Hoe werkt  de prepaid simkaart van USA SIM?

1. Bestel de USA SIM

Kies de USA SIM of USA eSIM bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar de VS vertrekt. Je prepaid simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

2. Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Heb je je prepaid simkaart dringend nodig? Kies dan voor snelle levering binnen 3 werkdagen tijdens het afrekenen! Bij de USA eSIM hoef je niet te wachten op levering, je simkaart is meteen beschikbaar.

3. Vertrek naar de USA

Eens aangekomen in de VS is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

4. Een nieuw nummer

Nadat je toestel herstart is krijg je een sms met daarin je nieuw Amerikaans nummer.

5. Geniet van je reis

De USA SIM is klaar voor gebruik! Met je nieuwe prepaid simkaart kan je nu onbeperkt bellen, sms’en en veel data gebruiken in de VS. Enjoy! Op zoek naar een prepaid simkaart waarmee je enkel en alleen (zo goed als) onbeperkt kan surfen in Amerika? Bekijk dan zeker ook onze USA data-only SIM!

6. Laat van je horen

Met al dat gratis bellen moet je natuurlijk je familie en vrienden op de hoogte houden over je geweldige reis!

“De simkaart werkte zoals verwacht en ik kon mijn familie in Nederland bereiken tijdens mijn rondreis in Amerika.”
Elise M.
×

Hallo!

Klik op 1 van de contacten om te chatten op WhatsApp

× Hulp nodig?