Als je van plan bent om naar de Verenigde Staten te reizen en een simkaart nodig hebt voor uw mobiele telefoon, zijn er verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Het is belangrijk om een simkaart te kiezen die past bij uw behoeftes en budget. Zo voorkom je onverwachte en torenhoge roamingkosten. Maar waar kan je het beste een simkaart kopen voor USA?

Waarom op voorhand jouw simkaart bestellen?

Er zijn verschillende opties voor het aankopen van een simkaart voor USA:

  • Op de luchthaven
  • In een lokale telefoonwinkel in Amerika
  • Op voorhand bij usasim.net

Elke optie heeft zijn eigen voordelen. Als je in de luchthaven of lokale telefoonwinkel een simkaart koopt, ben je niet zeker dat het meteen werkt. Daarnaast zijn de prijzen meestal een pak duurder. Het liefst vertrek je op reis en denk je hier niet meer aan eens je bent geland. Als je de simkaart op voorhand bestelt bij usasim.net, profiteer je van verschillende voordelen:

  • Je bestelt op voorhand en de simkaart wordt geleverd binnen de 7 dagen
  • Activeren kan voor vertrek, zo bespaar je tijd en rust na aankomst
  • Je kiest zelf een tariefplan dat het beste bij je noden aansluit.
  • usasim.net biedt ondersteuning waar nodig

Zorgeloos op reis met usasim.net

Met een prepaid simkaart van usasim.net kan je zorgeloos op reis vertrekken. Eens je bestelling is afgeleverd, kan je alles klaarmaken voordat je effectief vertrekt. Daarnaast surf je in Amerika op netwerken van de beste providers zoals Verizon en T-Mobile.

Ben je klaar om onbezorgd op reis te vertrekken? Check snel de pakketten die usasim.net aanbiedt. Je kan kiezen uit verschillende samenstellingen, verkrijgbaar in een fysieke prepaid simkaart of prepaid eSim. Zit je toch nog met vragen? Aarzel niet om ons te contacteren of neem een kijkje op onze hulppagina.

×

Hallo!

Klik op 1 van de contacten om te chatten op WhatsApp

× Hulp nodig?